(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

Gisteren heb ik en geweldige documentaire gezien over schoonheid en het zelfbeeld van vrouwen. In de film “Embrace” gaat Taryn Brumfitt​ de strijd aan met het schoonheidsideaal en moedigt zij vrouwen aan zichzelf en hun lichaam te omarmen.
Hierbij wil ik mij ontzettend graag aansluiten!

MEIDEN en DAMES, we kunnen niet allemaal “size zero” hebben! Iedereen heeft een ander body type, andere genen en een eigen verhaal! Is dat niet ontzettend mooi en maakt deze diversiteit ons niet juist bijzonder?

Mijn missie is het om, door middel van de juiste kleuren en pasvorm, JOUW te laten zien!
Wie ben je, waar sta je voor en hoe wil je overkomen op anderen?
Schoonheid wordt niet bepaald door gewicht of kledingmaat!
Of je nu maatje 34 of 46 hebt…laat je zien!

Standout Image Consulting​ – Dare to be you…Dare to stand out!

 PS: Graag help ik je erbij de juiste stijl bij jouw body type en persoonlijkheid te vinden!