(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

Interview door Glancy van Elst “DressCoach”

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Glancy van Elst – DressCoach.

In juni heb ik bij haar een workshop ondernemen mogen volgen en we hadden meteen een klik!

Hoe fijn is het om als startende ondernemer iemand uit de branche te kennen die al jaren in dit vak succesvol is.

Inmiddels geeft Glancy minder kledingadvies, maar heeft zij zich gericht op het opleiden van nieuwe DressCoaches en het steunen en coachen van nieuwe onderneemsters. Om deze te inspireren en op de kaart te zetten zal ze vanaf nu regelmatig eentje interviewen. Deze keer de eer aan mij!

Het interview kun je na lezen op: http://www.glancy.nl/interview-marina-willen/

Super leuk om op deze manier te kunnen vertellen wie ik ben en waarvoor ik sta!