(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

Gisteren heb ik voor Dare to be She een imago workshop met het onderwerp “Laat je zien! – Het belang van imago bij ondernemers” gegeven.

Hierbij heb ik aan 7 vrouwelijke ondernemers de kracht van de eerste indruk en het belang van een bewust imago uitgelegd. Tijdens een demonstratie werden de effecten van kleur en stijl op het imago bij ondernemers duidelijk zichtbaar en was er ruimte voor vragen.

Imago bij ondernemers

Vraag jij je wel eens af hoe jij overkomt op anderen? Wordt je soms niet serieus genomen in je functie of ben je er juist helemaal niet mee bezig?

Als ondernemer wil je anders zijn, je onderscheiden van de “concurrentie”, uitblinken en een overtuigende indruk achter laten, bij zowel relaties als klanten. Maar hoe doe je dat?

De eerste indruk is hierbij cruciaal  – of het nu gaat om een acquisitiegesprek, een meeting of een netwerkborrel. Binnen enkele seconden vormen wij ons, onbewust en op basis van o.a. het uiterlijk (styling, lichaamshouding, non-verbale communicatie) een mening over iemand. Andersom gebeurt dit ook bij ons. Voordat wij überhaupt de kans krijgen om iets te zeggen, heeft de ander ons  al in “een hokje geplaatst”.

Als jij je bewust wordt van de kracht en invloed die kleuren, lichaamstaal en uiterlijk op iemand hebben, kun je hiermee gaan “spelen” en je eigen imago doelbewust beïnvloeden om jezelf optimaal te presenteren!

Workshop

Tijdens deze (kennismakings-) workshop krijg je inzichten over het belang van de eerste indruk en informatie over de kracht van imago bij ondernemers.

Verder maak je, tijdens een demonstratie aan een van de deelnemers, kennis met de effecten die kleur en pasvorm van kleding op het imago hebben.

Afhankelijk van het aantal deelnemers bestaat de mogelijkheid, indien gewenst, voor een korte persoonlijke kleur/stijl feedback.

Laat je zien! – onafhankelijk van leeftijd en kledingmaat – Iedereen is van harte welkom!

Heb jij ook interesse in een imago workshop, neem dan contact op via https://www.standout-ic.com/contact/ of bel 0618095253.