(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

“Mode verandert, maar stijl blijft”

-Coco Chanel

Boost je zelfvertrouwen en vergroot je uitstraling door de juiste pasvormen en je eigen stijl!

Stijl is meer dan alleen de nieuwste modetrends volgen. Alleen omdat een outfit in een hippe winkel hangt en leuk uitziet bij een vriendin wil niet zeggen, dat het ook een ideale keuze is voor jou. Iedereen is uniek en heeft een eigen lichaamsbouw, figuurtype, gewicht en lengte, maar iedereen kan goed en stijlvol uitzien!

Blijf dicht bij jezelf, ontwikkel je eigen stijl en combineer leuke outfits, waarin je lichaam en karakter optimaal uitkomen.

Tijdens de analyse kijken we samen naar jouw lichaamsbouw, figuurtype en stijlrichting. Voor het figuurtype maak ik gebruik van het AHOXY-systeem. Ben je bijvoorbeeld een “appel”, “peer” of “zandloper”?

Wij analyseren je proporties en bespreken je “probleemzones”. Aansluitend aan de figuuranalyse volgt het advies, hierin laat ik je zien welke pasvormen, materialen en patronen het mooiste bij jouw figuur passen en wat de do’s en don’ts zijn. Verder bepalen we jouw gezichtsvorm en geef ik je advies over brilvormen en geschikte kapsels.

Dit zal je zelfvertrouwen een boost geven, aangezien je je nu bewuster bent van je figuurtype en weet wat hier wel en niet bij past. Shoppen wordt op deze manier alleen maar leuker en je zult makkelijker erin slagen leuke outfits samen te stellen en enthousiast voor de spiegel staan!

Na het Stijlconsult van ca. 2-2,5 uur weet je precies

  • welk figuurtype jij bent (AHOXY),
  • welke pasvormen (T-shirts, bloesjes, broeken, rokken en jurkjes) jouw figuur het mooiste tot haar recht laten komen,
  • hoe je probleemzones kunt verdoezelen,
  • welke stijl het beste bij jouw persoonlijkheid past,
  • hoe je kleuren, pasvormen en patronen optimaal kunt combineren,
  • welke schoenen, tassen en accessoires bij jouw stijl en figuur passen.

Je krijgt een samenvatting van het consult in vorm van een stylebook mee naar huis, zodat je ook later nog eens alles rustig kunt bekijken.

Voor meer informatie en de prijzen kun je graag contact met mij opnemen.

Ik verheug me er al op je te ontmoeten! 

Een Stijlconsult is ook mogelijk in combinatie met een kleurconsult.