(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

“Buy less, choose well.”

– Vivienne Westwood

 

Wie kent het niet… De kast hangt vol, maar je hebt niets om aan te trekken! 

In de loop der jaren verzamelen wij koopjes, favorieten en miskopen in onze kast. Er komt steeds kleding bij, maar er gaat maar zelden iets weg, want misschien past die broek ooit wel weer, het is toch wel echt een leuk jurkje (al durf je hem niet aan) en die blouse was veel te duur om hem uit te sorteren.

Samen met de inhoud van de kast groeit de frustratie…

Tijdens een garderobe check nemen wij jouw kledingkast onder de loep. 

Samen brengen wij je kast op orde! Je kleren worden uitgesorteerd, je kast omgestructureerd en er worden mooie setjes samengesteld. Tijdens een garderobe check leer je meer over het belang van kleur en pasvorm/stijl van je kleding. 

Advies in je eigen vertouwde omgeving.

Bij een garderobe check krijg je advies op maat bij jou thuis. Samen bekijken wij terplekke, in je eigen vertrouwde omgeving wat wel en niet bij je past. Hierbij besteden wij aandacht aan kleur, stijl en pasvorm.

Wat niet (bij je) past wordt uitgesorteerd. Wij kijken tijdens de garderobe check onder andere naar de basics en kijken samen welke outfit’s je kunt samenstellen met de kleren die je al hebt. Verder maken wij een overzicht van items die nog onbreken om leuke, passende combinaties samen te stellen, zowel voor je vrijetijd als ook voor je werk.

Hierbij vergeten wij natuurlijk niet de accessoires en schoenen!

Daarna gaan we je kast opnieuw inruimen en krijg je handige tips en weetjes over het opbergen van je kleren. 

 Geen frustratie meer!

Als je nu je kast opentrekt is alles mooi gesorteerd. Je weet dat elk item dat je uit de kast trekt (bij je) past. Na de garderobe check krijg je een overzicht met foto’s van mogelijke setjes en een lijst met items die nog ontbreken in je kast. Heel handig, als je de volegnde keer gaat shoppen

Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden en prijzen. Bel 0618095253 of stuur een mail.

 

Een garderobecheck is mogelijk als aanvulling op een kleur- en/of stijlconsult, maar kan natuurlijk ook los geboekt worden.