(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

“You never get a second chance to make a first impression”

Tegenwoordig moet je anders zijn dan de brede massa, opvallen, uitblinken – dat weten we allemaal. Maar hoe doe je dat?

De eerste indruk speelt hierbij een cruciale rol – of het nu gaat om en sollicitatie gesprek, een zakelijke meeting of een romantische date. Binnen 5 seconden vormen wij onbewust en alleen op basis van het uiterlijk (styling, lichaamshouding, non-verbale communicatie) een mening over iemand. Zo doen anderen het ook bij ons. Voordat we überhaupt de kans krijgen iets te zeggen, heeft de ander ons al in “een laadje gestopt”.

Maar hoe lukt het om uit te blinken en niet alleen een goede, maar een overtuigende eerste indruk achter te laten?

Hier schiet Standout Image Consulting je te hulp. Door middel van de juiste kleding (kleuren en pasvorm) en je eigen stijl, passend bij de betreffende situatie, kun jij jezelf optimaal presenteren.

Tijdens een Imagoconsult bespreken wij:

  • Wie ben je en waar sta je voor?
  • Hoe kom je nu over?
  • Hoe wil je graag overkomen?
  • Hoe kun je dit door middel van kleur, stijl en lichaamshouding bewust beïnvloeden?

Als men zich bewust wordt van de kracht en invloed die kleuren, lichaamstaal en uiterlijk op iemand hebben, kan men hiermee gaan “spelen” en het eigen imago doelbewust beïnvloeden en optimaliseren.

Het Imagconsult is een combinatie van een kleur- en stijlconsult, aangevuld met advies over lichaamshouding en non-verbale communicatie, om zowel privé als zakelijk een optimale eerste indruk achter te laten.