(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

Imago Training Bedrijven

 

De reden om als bedrijf gebruik te maken van een imago training kan heel divers zijn. Het kan hierbij gaan om een training voor de cliënten (re-integratie), een workshop voor de medewerkers of een consult voor het eigen bedrijf (ZZP’er). Een imago training kan in verschillende vormen, afhankelijk van het aantal personen en de doelstelling, gegeven worden. Denk hierbij aan een lezing, workshop of individuele coaching.

Re-integratie

Veel instanties zoals re-integratiebedrijfen, gemeenten en het UWV geven sollicitatietrainingen, waarbij er weinig tot geen aandacht wordt besteed aan het imago (uiterlijk) van de cursisten. Zij leren hoe ze zich op papier optimaal presenteren en gaan vervolgens in spijkerbroek en T-shirt naar het sollicitatiegesprek. Juist bij de re-integratie na een burn-out of bij een carrièreswitch kan het heel belangrijk en interessant zijn om eens goed te kijken waar iemand voor staat en hoe men dit aan de buitenkant kan weerspiegelen, om niet alleen tijdens een sollicitatiegesprek een overtuigende indruk achter te laten!

Imago training medewerkers

Bedrijfen zijn druk bezig met hun eigen imago, maar hoe zit het met de medewerkers? Stralen zij het imago van het bedrijf uit bij klanten en zakenrelaties? Zijn er wellicht dresscodes die bij de branche horen en die de medewerkers geacht worden na te streven? Wat zijn de do’s en dont’s me betrekking tot de dresscode en hoe kun je er toch je eigen persoonlijkheid laten zien?

Imago training ZZP’er

Als ZZP’er komt er heel veel op je af. Het is daarom erg belangrijk om te weten wie je bent, wat je sterke en zwakke kanten zijn en wat je precies aanbiedt. Pas dan weet je ook welke klaten bij je passen en waar je deze kunt vinden. Als je weet waar je als persoon voor staat en wat jouw normen en waarden zijn kun je dit ook vertalen naar je bedrijf.

Tijdens een imago training gaan we hiermee aan de slag!

Pas als je je eigen identiteit helder hebt kun je ook als bedrijf overtuigen. Juist als ZZP’er is het enorm belangrijk om dit helder te hebben, aangezien jij “het bedrijf” bent!